Banci care acorda credite pentru rau platnici

Atunci cand te confrunti cu o situatie neprevazuta si ai nevoie urgenta de bani pentru a iesi din incurcatura trebuie sa identifici si solutia cea mai buna care te poate ajuta sa elimini problema.

O astfel de solutie ar reprezenta-o imprumuturile rapide fara acte.

In acest fel, vei evita sa te indatorezi la banci sau la familie ori prieteni.

Daca apelezi la acest tip de imprumuturi vei economisi foarte mult timp spre deosebire de serviciile bancare.

Atunci cand soliciti un imprumut la banca trebuie sa urmezi o anumita procedura.

In primul rand, trebuie sa discuti cu un reprezentant al bancii caruia trebuie sa ii prezinti diverse documente, dupa care sa astepti raspunsul bancii care poate dura uneori pana la 2 saptamani.

Creditele rapide online iti ofera rapiditate si unul dintre cele mai importante elemente de care are nevoie omul modern astazi si anume, timp.

In numai 24 pana la 48 ore de la solicitare poti primi raspunsul dupa care primesti aprobarea si banii de care ai nevoie.

Imprumutul rapid online este cea mai buna solutie atunci cand vrei sa iti rezolvi urgent o anumita situatie.

Acest imprumut este supus unor termeni si conditii, de aceea se impune sa citesti cu atentie conditiile de acordare a creditului nebancar urgent.

Acest credit trebuie rambursat la termenul stabilit cu dobanda aferenta.

In caz contrar, vor interveni penalitatile.

Societatile nebancare care acorda aceste credite prietenoase va pun la dispozitie si termeni de prelungire a imprumutului daca nu reusesti sa le achiti la timp.

Cateva exemple de astfel de institutii financiare nebancare care prelungesc durata de rambursare a imprumutului sunt: Zaplo – care poate acorda imprumuturi rapide pana la maximum 1500 RON pentru o perioada de maximum 30 de zile.

In cazul in care clientul nu poate rambursa la termenul stabilit, atunci cu acordul acestei companii durata de rambursare se poate extinde cu 7, 14 sau chiar 30 de zile.

De asemenea, Provident poate prelungi perioada de rambursare a creditului rapid online in functie de istoricul financiar al clientului.

Conditiile de prelungire sunt discutate la domiciliu sau la sediul Provident.

La IFN-ul Ferratum orice credit rapid se poate prelungi dincolo de scadenta prin trimiterea unui SMS.

Mesajul trebuie sa contina cuvantul “prelungire” si trebuie trimis pana in maxim ziua a 5-a dupa scadenta.

Pentru a beneficia de o prelungire a duratei de rambursare, trebuie achitata si un comision de rescadentare.

In anumite conditii, creditul rapid de la Viva Credit pe baza unei notificari realizate cu 5 zile inainte de expirarea termenului de rambursare se poate prelungi pentru o perioada stabilita intre partile implicate.

Nerespectarea acestei conditii se considera intarziere de plata si se penalizeaza ca atare.